وب سایت شما، حضور آنلاین تجارت شما می باشد. خیلی از تجارت ها طراحی سایت تجاری خود را دارند تا بتوانند شرکت و محصولات خود را بازاریابی کنند و می خواهند از این طریق افرادی را به خود جذب کرده و آن ها را ترغیب به خرید از سایت کنند. بنابراین طراحی سایت فروشگاهی و رعایت استانداردها بسیار اهمیت دارد.در واقع، طراحی سایت شرکتی، دریچه ای به روی مشتریان جدید می باشد.
طراحی سایت شما می تواند یک رابط کاربری زیبایی باشد که به فروش محصولات و سرویس های یک شرکت بسیار کمک می کند و باعث می شود تا مخاطبین راحت تر از وب سایت استفاده کرده و با محصولات شرکت آشنایی پیدا کنند و تصمیم به خرید بگیرند.
در این مقاله طراحی سایت به 3 دلیل اشاره می کنیم که چرا لازم است زمان و تلاش هایی را در تجارت خود صرف طراحی وب سایت کنید و چگونه باید یک وب سایت کاربر پسندانه و جذابی را بسازید.
1.محتواهایی را که مخاطبین سایت تان نیاز دارند، مشخص کنید.
یکی از دلایلی که یک وب سایت ساخته می شود این است که اطلاعات شرکت و تجارت را با کاربران سایت به اشتراک بگذاریم و از این طریق به آن ها بگوییم که در این وب سایت چه مواردی را در اختیارشان می گذاریم و چگونه به آن ها خدمت رسانی می کنیم. پیام واضح، لحن گفتاری صریح و اطلاعات بصری مرتبط با شرکت و تجارت تان در وب سایت می تواند ارتباط قدرتمندی را میان شما و مخاطبین تان به وجود می آورد و باعث اعتماد آن ها نسبت به شما می شود.
اطلاعاتی را از قسمت های مختلف شرکت تان اعم از سهامدارن، بخش ارائه سرویس دهی به مشتریان و کسانی که با مشتریان به طور مستقیم در ارتباط و تعامل می باشند، تهیه و جمع آوری کنید. دریابید که مشتریان به دنبال چه مواردی می باشند و بازخورد آن ها نسبت به مواردی که در وب سایت خود ارائه می دارید، چگونه می باشد و از همه مهم تر، باید درک کنید که برای رفع چه مشکلاتی این مخاطبین به وب سایت شما رجوع می کنند.
همیشه ترفندها و گرایشات زیادی وجود دارد که می توانید در طراحی سایت خود به کار ببرید، اما شاید همگی آن ها نتوانند به ارتباط شما با مخاطبین وب سایت تان کمک کنند. همیشه باید در استفاده از این گرایش ها به خواسته ها و نیاز های مشتریان خود توجه کنید.
گوش دادن به سخنان و بازخوردهای مخاطبین و مشتریان وب سایت، می تواند ایده خوبی برای ساخت طراحی وب سایتی باشد که نظر اکثریت مخاطبین و کاربران سایت را به خود جلب می کند.
2.اطلاعات و محتوای سایت خود را به گونه ای سازمان دهی و مرتب کنید که متناسب مشتریان وب سایت تان باشد.
زمانی که تجارت ها تجربه کاربری بهینه ای را در طراحی سایت خود به وجود می آورند، باعث می شود تا مخاطبین به راحتی مواردی را که می خواهند، در وب سایت بیابند. ابتدا گروه ها و انواع مختلف مخاطبین سایت تان را مشخص کنید و سپس هدف آن ها از بازدید وب سایت خود را دریابید و سپس محتوا و مواردی که متناسب آن ها می باشد را در وب سایت خود قرار دهید.
می توانید با مخاطبین سایت خود مصاحبه کنید و یا اطلاعاتی را از بخش فروش و ارائه سرویس دهی به مشتریان شرکت خود به دست آورید و مشخص سازید که کاربران بیشتر در کدام بخش های وب سایت تمایل به کلیک کردن دارند.
زمانی که اهداف این کاربران سایت را متوجه شوید، به راحتی می توانید اطلاعات و محتوا ها را به گونه ای در وب سایت قرار دهید که برای مخاطبین تان بسیار جذاب باشد.
3.برای کاربران مورد نظر خود، طراحی وب سایت کنید و روی بازخوردها و واکنش های شان نظارت داشته باشید.
ما باید خواسته ها و نیازهای کاربران را در طراحی بصری سایت خود نیز اعمال کنیم. طراحی بصری وب سایت، برند تان را برای بازدیدکنندگان آشنا تر می سازد و به این وسیله آن ها بهتر می توانند فرق شما را با رقیبان تان تشخیص دهند.
کاربران مختلف وب سایت به اطلاعات گوناگونی نیاز دارند. کاربران سطح آگاهی و تحصیلات متفاوتی دارند و از این رو نیاز دارید تا کلمات و موارد بصری را برای آن ها انتخاب کنید که بتوانند به راحتی پیام وب سایت و تجارت شما را درک کنند. روش های مختلفی را انتخاب و تست کنید تا دریابید که بهترین گزینه نمایش دادن اطلاعات به مخاطبین وب سایت تان چیست. تا جایی که می توانید بازخورد های مشتریان سایت خود را ارزیابی کنید و سپس بر این اساس، اطلاعات سایت خود را دوباره بررسی و تست کنید.
شما باید به خوبی روی عملکرد های مشتریان وب سایت خود نظارت دشاته باشید و به آن ها توجه کنید. طراحی وب سایتی موفق می شود که علاوه بر استفاده از یک تیم طراحی خوب و تخصصی، از بازخوردها و واکنش ها و رفتارهای مخاطبین تجارت و وب سایت خود استفاده کند و بهترین تجربه کاربری را به وجود بیاورد که البته به افزایش فروش محصولات و درآمد تجارت و شرکت نیز ختم خواهد شد. بزرگ ترین ویژگی یک وب سایت موفق این است که همیشه از قسمت های مختلف آن بخصوص قسمت هایی کاربران توجه بیشتری به آن ها دارند، تست گرفته شده و بازخوردهای و واکنش های کاربران زیر نظر قرار گرفته می شود. تمامی این موارد به این دلیل است که یک وب سایتی را برای شرکت و یا تجارت خود به وجود آورید که مشتریان بیشتر و جدیدی را به خود جلب کند و باعث راضی نگه داشتن مشتریان فعلی خود شود.